Kara Hasan Paşa Ortaokulu

Vizyon: Kendini ifade eden, iletişim kuran, işbirliği yapan, girişimci ve sorun çözen, bilimsel düşünen, anlayan, araştıran, inceleyen, eleştiren, sorgulayan, yorumlayan, haklarını ve sorumluluklarını bilen, çevresiyle uyumlu, milli, manevi, tarihi, kültürel, sosyal ve sanatsal değerlere önem veren, okumaktan ve öğrenmekten zevk alan, bilgi teknolojilerini kullanan, “OKUL-TEKNOLOJİ-GELİŞİM” arasındaki bağlantıyı sağlayarak yeni bir bakış açısı ile üreten ve geleceğe yön veren bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Kara Hasan Paşa Ortaokulu olarak; tüm öğrencilerimizin ilgili kabiliyet ve yeteneklerine göre gelişmelerini sağlamak, öğrenci merkezli eğitim ve toplam kalite anlayışını okula hakim kılarak çağdaş düşünebilen, saygıyı özümsemiş, araştıran, analiz yapan, eğitim teknolojilerini kullanarak çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmayı ilke edinen, cumhuriyetimizin temel değerlerine inanmış öğrenciler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 08:20 Hazırlık 08.30-12.30 -13.10-14.40
Isınma: Kalorifer (LPG)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Tübitak 4006 Beslenme Dostu Temiz Okul Sıfır Atık

WEB - https://karahasanpasa.meb.k12.tr

Adres - NUMUNE EVLER MAH. HASAN İKİZ CAD. KARA HASAN PAŞA ORTAOKULU(EK BİNA) SİTESİ KARA HASAN PAŞA ORTAOKULU B BLOK NO: 39 DÖRTYOL / HATAY

Yerleşim Yeri - İlçe merkezi

Ulaşım Karayolu

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl: 90 km. İlçe: 0 km.